Меню

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

 

СЛАВА УКРАЇНІ 

Як 7-Б День міста відзначав

      День народження рідного міста – це яскраве свято, що супроводжується величезною кількістю різноманітних розважально-пізнавальних заходів. Це і всілякі флешмоби, і майстер-класи, екскурсії та багато іншого.
     Учні 7-Б класу нашої гімназії разом зі своїм класним керівником Манюненко Вікторією Петрівною завжди долучаються до подібних акцій. От і цього року вони 21 вересня стали учасниками етноквесту «Пізнай Полтаву – вона така різна!», що проходив у стінах місцевого краєзнавчого музею.
Дівчата й хлопці, виконуючи різні завдання на вказаних станціях, дізнавалися про звичаї, традиції нашого краю, шукали відгадки на запитання про історію рідного міста. Надзвичайно цікавою і захоплюючою виявилася ця зустріч. До того ж після квесту діти мали можливість побувати у скарбниці музею, де побачили надзвичайно цінні експонати: перстень М. Гоголя, сорочку, у якій було страчено Г. Кочубея, а ще багато прикрас, посуду, елементів зброї, виготовлених із дорогоцінних металів. Семикласники із величезним задоволенням провели разом час і з нетерпінням чекали наступного дня.
      22 вересня юні полтавці зустрілися знову, цього разу на «Полтаві вишиваній». Святково одягнені, вони приєдналися до урочистої традиційної ходи, що завершувалася біля центральної сцени в парку «Перемога». Діти переглянули концерт, посмакували морозивом, відвідали атракціони, одним словом, відпочили на славу.
       Утомлені, але вражені побаченим поверталися хлопці й дівчата додому. Попереду на них чекають нові екскурсії, нові зустрічі, але про це трішки згодом. Тож далі буде…

View this photo set on Flickr

Про нас

Інноваційна діяльність Ліцей №13 "УСПІХ" спрямована на формування творчої особистості учня на основі зростання професіоналізму вчителя у світлі застосування сучасних інноваційних технологій навчання.

Авторські права 2024 © Ліцей №13 "УСПІХ" Полтавської міської ради. Усі права захищені.