Меню

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

 

СЛАВА УКРАЇНІ 

«Козацькому роду – нема переводу»

          Учні 5-В, 5-Г, 5-Д класів зібралися в актовій залі гімназії , щоб відсвяткувати День захисника України. Ми, вдячні нащадки, хочемо схилити голови перед нашими батьками та дідами, які виявили високе почуття патріотизму, національної гідності, мужність, жертовність та героїзм у боротьбі за незалежність Батьківщини.

       День захисника України – це свято нескорених, свідомих громадян, яким небайдужа доля рідної країни, які своєю професійною діяльністю, волонтерською роботою захищають рідну державу. Це свято кожного з нас.

        Учні нашого навчального закладу - майбутні захисники рідної землі. Немає жодного хлопця, який би не мріяв стати мужнім, хоробрим, надійним захисником.Тож вшануймо пам’ять наших предків,   покажемо, що ми гідні називатися їхніми нащадками.  А для цього проведемо змагання між учнями 5-В, 5-Г, 5-Д класів  та виявимо, хто з них найспритніший та найсильніший.

      Тож нехай наше свято «Козацькому роду – нема переводу» ще раз підтвердить силу і звитягу, бойовий дух і козацьке багатство, мудрість і розум, мужність і щедрість, творчість та гумор нашого талановитого народу.

      Усі конкурси позаду. Підсумки змагань підведені.  Усі учасники змагань  намагалися бути спритними та сміливими, як наші славні предки – козаки запорозькі.

Козацькі забави – не лише розваги, завдяки таким конкурсам у школярів загартовується командний дух, взаємопідтримка за будь-яких обставин, пошана до історії народу, її звичаїв і традицій. Будьмо гідними козацької слави!

     Тож бажаємо всім міцного здоров’я, родинного благополуччя, незламної віри, успіхів. Нехай Пресвята Богородиця накриє Нас своїм Покровом! Нехай завжди під ногами буде українська земля, а над головою – мирне українське небо.

 

 

View this photo set on Flickr

Про нас

Інноваційна діяльність Ліцей №13 "УСПІХ" спрямована на формування творчої особистості учня на основі зростання професіоналізму вчителя у світлі застосування сучасних інноваційних технологій навчання.

Авторські права 2024 © Ліцей №13 "УСПІХ" Полтавської міської ради. Усі права захищені.