Меню

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

 

СЛАВА УКРАЇНІ 

Хелловінські розваги у 7-Б класі

     Хелловін – містичне свято, що з кожним роком набуває все більшої популярності у нас в Україні. Не залишилися осторонь цієї події й учні 7-Б класу нашої гімназії разом зі своїм класним керівником Манюненко В.П. Заздалегідь підготувавшись, група дівчат-семикласниць представила на розсуд однокласників театралізовану постановку «Хелловінські розваги».

    Під час уроку української літератури до класу із несамовитим вереском залетіла на мітлі Відьма (Лифиренко Софія). Поглузувавши над гімназистами, вона покликала на «шабаш» своїх «товаришів». «Нечиста сила», а це Мара Болотяна (Скрипник Анна), Бісеня (Алтухова Вікторія), Чортеня (Близнюк Аліна) всіляко намагалася залякати школярів, жартувала з ними та чинила всілякі дрібні капості. Баба Яга (Шкурат Вероніка) змусила найговіркіших позмагатися у вимові магічної скоромовки-заклинання «Чапля чахла, чапля сохла, чапля здохла». Кікімора (Криса Анастасія) змогла насолодитися демонстрацією найстрашніших гримас у виконанні особливо емоційних дітей, а Комарик-Кошмарик (Хлопоніна Марія) запропонував найсміливішим випити на швидкість цілу склянку «крові».

    Після страшних випробувань кожен гімназист отримав у подарунок печиво з чарівним передбаченням на майбутнє, яке приготувала для юних полтавців мама одного з учнів цього класу Гома Ольга.

    Дівчатам і хлопцям від побаченого перехоплювало подих, вони були у захваті від того, що відбувалося перед ними, а вся «нечисть», отримавши задоволення від влаштованого шабашу, з побажаннями «бути лякливими й жить страшнувато» на мітлі Відьми полетіли «додому, до рідної хати».

Про нас

Інноваційна діяльність Ліцей №13 "УСПІХ" спрямована на формування творчої особистості учня на основі зростання професіоналізму вчителя у світлі застосування сучасних інноваційних технологій навчання.

Авторські права 2024 © Ліцей №13 "УСПІХ" Полтавської міської ради. Усі права захищені.