Меню

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

 

СЛАВА УКРАЇНІ 

Хто зверху? Батьки чи діти

      15 травня – міжнародний День сім’ї. Традиційно, уже третій рік поспіль, збираються учні 7-Б класу разом зі своїми батьками в ошатній актовій залі гімназії на родинне свято. Цього року захід проходив у форматі гри «Хто зверху?» І для дітей, і для дорослих це була цілковита несподіванка, підготовлена класним керівником Манюненко В.П.

      Усі присутні із таким захватом поринули у змагання, що не відчувалася різниця між підлітками та їх батьками. Протягом основних десяти раундів гравці, об’єднані у дві команди, з’ясовували «Хто я?», готували «Смачне намисто», складали слова, визначали «Чоловік чи жінка?», демонстрували дефіле сучасного вбрання, запускали літачки та інше.

    Діти дарували батькам ліричні вірші, пісні, танцювальні композиції. Дорослі також не пасли задніх. Експромтом, з допомогою класного керівника, інсценували народну казку «Ріпка». На кінець свята традиційно діти запросили батьків на родинний танець.

     Веселі жарти, щирі посмішки, гарний настрій панували цього вечора в залі. Свято видалося неймовірно теплим, щирим, яскравим. Воно запам’ятається усім надовго.    

View this photo set on Flickr

  • 1
  • 2

Про нас

Інноваційна діяльність Ліцей №13 "УСПІХ" спрямована на формування творчої особистості учня на основі зростання професіоналізму вчителя у світлі застосування сучасних інноваційних технологій навчання.

Авторські права 2024 © Ліцей №13 "УСПІХ" Полтавської міської ради. Усі права захищені.