Меню

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

 

СЛАВА УКРАЇНІ 

Тато, мама, я – спортивна сім’я!

      5 жовтня  на базі Полтавського педагогічного університету відбулися традиційні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», у яких беруть участь родини учнів молодшої школи. Склад команди: мама, тато і дитина. Цей захід уже став традиційним у Полтаві.

       У цих змаганнях приймала участь сім’я  учня 4-Б класу –Маркелова Владислава

     Поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Зі свого боку організатори постаралися, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї.Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, долаючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

      Перед початком суперництва всі дружньо під жваву музику виконали веселу розминку. Тож змагання стартували і учасники гайнули здобувати перемоги у веселих конкурсах.

        Батьки та діти подарували глядачам хвилини незабутньої радості. Назва конкурсу - «Тато, мама, я - спортивна сім'я» - повністю виправдала себе. Адже усі члени кожної з сімей-учасниць доклали максимум зусиль для того, щоб перемогти, показали майстерність та спритність в усіх видах змагань. Всі отримали масу позитивних емоцій: і глядачі, і учасники, а особливо потішились діти, адже у наш шалений час не так багато часу залишається на спільні родинні забави.

     Цієї днини сім’ї-учасниці перетворились у один єдиний механізм, що крокував до перемоги підтримуючи один одного. Переможених цього дня не було, адже всі без виключення отримали заряд позитиву.

View this photo set on Flickr

  • 1
  • 2

Про нас

Інноваційна діяльність Ліцей №13 "УСПІХ" спрямована на формування творчої особистості учня на основі зростання професіоналізму вчителя у світлі застосування сучасних інноваційних технологій навчання.

Авторські права 2024 © Ліцей №13 "УСПІХ" Полтавської міської ради. Усі права захищені.