Меню

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

 

СЛАВА УКРАЇНІ 

Учителем школа стоїть…

      Ще вчора лунав Першій дзвоник, а сьогодні 6 – Б вже вітає вчителів із  професійним святом. Так, час летить. Але ж летить тоді, коли людина займається улюбленою справою. Для вчителів 13 гімназії час летить зі швидкістю світла.

      Вересень для шестикласників був насичений подіями : відвідування обласної бібліотеки, мандрівка, вікторина « Чи знаєш ти Велику Британію?», яку проводили учні 11- А класу, робота над стрічкою «Машина часу»… Але 6-Б – клас із активною життєвою позицією, вони не байдужі до того, що відбувається навколо. Тому, коли директор гімназії Наталія Володимирівна запропонувала прикрасити рекреації в стилі нової української школи й було оголошено конкурс, 6-Б із радістю прийняв виклик.

      Треба взяти до уваги, що 6-Б – це дружній дитячо-батьківський колектив. Отже, втілювати в життя творчі ідеї учням допомагали батьки. Відразу було влаштовано фотосесію. Мама Назара Сироватського зробила для постера світлини, мама Злати Томечек їх друкувала, і саме оголошення дістало гучну назву – «Я пишаюся своєю школою». Повітряні  кулі, що стали частиною композиції афіші,  взагалі вийшли неперевершеними! А ляльки Аліса й Робот, виготовлені студентами-практикантами, гармонійно довершили композицію.  

      Рекреація прикрашена 6-м-Б 6-м-В.  А що ж відбувалось у цей час у 41 кабінеті? А в 41 кабінеті діти вітали своїх улюблених учителів зі святом самостійно підібраними віршами та іншими номерами художньої самодіяльності. Для наставників співали (Логощук Соня), грали на цимбалах ( Москаленко Арсен), танцювали брейк-данс ( Томечек Злата).

      Тринадцята завжди славилась своїми традиціями, сильним педагогічним складом. Тому не дивно, що наші колишні учні Абраменко Анжела, Лобач Наталія, Завальнюк Ірина ведуть до нашої школи вже своїх дітей.

       Тож, іще раз зі святом вас, наші вчителі!

 

View this photo set on Flickr

Про нас

Інноваційна діяльність Ліцей №13 "УСПІХ" спрямована на формування творчої особистості учня на основі зростання професіоналізму вчителя у світлі застосування сучасних інноваційних технологій навчання.

Авторські права 2024 © Ліцей №13 "УСПІХ" Полтавської міської ради. Усі права захищені.